Login:     Password:
wowlogo
  • General Thread
  •  Téma In-Game GM
  •   |  23/03/2010, 14:41:26 
Stránky: 1
maggot
  • Hráč
  • Reply #1  |  23-03-2010, 14:41:26
Zdravim,
Chtěl bych se ucházet o post GM na vašem serveru.

Nejdřív bych se chtěl představit,
Takže je mi 17 a jmenuji se Dan,chodím na střední.Na PC trávím tolik času kolik je nutné.
Jsem celkem v pohodě člověk, nemám problém s komunikováním.

Moje zkušenosti s WoW:
Takže WoW hraju 3 roky a myslím si že moje zkušenosti jsou perfektní(In-Game,Historie)
I přesto že jsem četl "pravidla náboru" tak napíšu že hraju na "Offiku"(6 měsíců....Po 2 mesících jsem si dal vždy přestávku).
Píšete že je to bezvýznamné, ale to není pravda protože, vim jak to tam chodi a můžu informovat a podle toho se server muže upravovat aby byl co nejlepší.Znalosti Jazyků(C++), programování nemá bohužel žádné.Chci se ucházet pouze o post In-Game GM."GM-ko" jsem už dělal celkem na 3 serverech...Nejznámější je Deffender(Zbylé dva nejsou skoro vubec znamé a je to už hodně dlouho co přestali fungovat).Dokážu poradit ve všem....Po dobu co hraju WoW jsem nazbíral hodně zkušeností a myslim si že už není co by me překvapilo(Kromě DB atd.)Snažil bych se co nejvíc pomahát.Příkazy znám samozřejmě výborně(jinak bych ani nepsal že jo :D )Vé své funkci bych bez problémů dělal aj Eventy kdyby bylo potřeba ...Myslím si že bych se vám hodil.Kdyby ste měli zájem napište.

Děkuji za přečtení Emailu a přeji hezký den.
GM
Peťko
  • GameMaster
  • Reply #2  |  23-03-2010, 15:21:54
InGame již nenabíráme. Máme dva na zkušební dobu.

Ačkoliv vypadáte podle toho krátkého představení dobře, přesto nejste hráč FantasY. Nevíte jak to tu vypadá, nejdříve je zapotřebí seznámit se serverem jako celkem.

[ Post upravený peeta 23-03-2010 15:22:27 ]

- - - - - - - -
http://wow.netgames.sk/userbar/index.php?name=Petko
http://wow.netgames.sk/userbar/index.php?name=Petka

„Ad tempus concessa post tempus censetur denegata.“ – „Co se připustilo na čas, je po jeho uplynutí automaticky odepřeno.“
„Post hoc, ergo propter hoc.“ - „Potom, tudíž proto.“

Peťko Strnad
- hlavní In-Game GM
Stránky: 1
Navigácia fóra: Jump To This Forum
RSS channel for this topic

Blizzard.com
statue