|
|
- Reply #1 | 23-03-2010, 14:41:26
|
Zdravim,
Chtěl bych se ucházet o post GM na vašem serveru.
Nejdřív bych se chtěl představit,
Takže je mi 17 a jmenuji se Dan,chodím na střední.Na PC trávím tolik času kolik je nutné.
Jsem celkem v pohodě člověk, nemám problém s komunikováním.
Moje zkušenosti s WoW:
Takže WoW hraju 3 roky a myslím si že moje zkušenosti jsou perfektní(In-Game,Historie)
I přesto že jsem četl "pravidla náboru" tak napíšu že hraju na "Offiku"(6 měsíců....Po 2 mesících jsem si dal vždy přestávku).
Píšete že je to bezvýznamné, ale to není pravda protože, vim jak to tam chodi a můžu informovat a podle toho se server muže upravovat aby byl co nejlepší.Znalosti Jazyků(C++), programování nemá bohužel žádné.Chci se ucházet pouze o post In-Game GM."GM-ko" jsem už dělal celkem na 3 serverech...Nejznámější je Deffender(Zbylé dva nejsou skoro vubec znamé a je to už hodně dlouho co přestali fungovat).Dokážu poradit ve všem....Po dobu co hraju WoW jsem nazbíral hodně zkušeností a myslim si že už není co by me překvapilo(Kromě DB atd.)Snažil bych se co nejvíc pomahát.Příkazy znám samozřejmě výborně(jinak bych ani nepsal že jo :D )Vé své funkci bych bez problémů dělal aj Eventy kdyby bylo potřeba ...Myslím si že bych se vám hodil.Kdyby ste měli zájem napište.
Děkuji za přečtení Emailu a přeji hezký den.
|
|
|
|
- Reply #2 | 23-03-2010, 15:21:54
|
|
|
|
|
Navigácia fóra:
|