Rozhodol som sa napísať Návod na DOWNGRADE WoW.Vysvetlím to absolutne polopatisticky!
-Začneme tým že si otvoríme zložku kde máme nainštalované WoW.Najčastejšie to je:C:\Program Files\World of Warcraft
-Otvoríme zložku data(C:\Program Files\World of Warcraft\Data) kde nájdeme súbor:patch.MPQ TENTO SUBOR ZMAZEME!
-V zložke (C:\Program Files\World of Warcraft) stačí ist zpeť nájdeme pogram "Repair"
-Dvojklikom otvoríme a klikneme na Reset and Chech Files
-Opýta sa nás to či chceme pokračovať,pretože náš WoW je tak zničený že ho musí dať na nižšiu verziu,dáme OK. Ved práve o to nám ide !
-Teraz už len patchujeme patchmi z C:\Program Files\World of Warcraft .Do verzie ktoru potrebujeme.V našom prípade 3.2.2a.
-POZOR niektore patche sa nachádzaju v C:\Program Files\World of Warcraft\Patches !!!
Tento návod je určený pre vás a vašich kamaratov ktory si chcú u nás zahrať a majú vetší patch!
Guide by Karambol!
(Bol by som rád keby ste to prišpendlili nech sa to neposúva nižšie lebo sa to môže vela ludom hodiť!)
[
Post upravený mrjozef 21-07-2010 14:47:36
]
Lumka
Hráč
Reply #2 | 31-12-2009, 10:39:15
graficka reprezentacia
btw, ak to tu aj bude prilepene 10000x, aj tak si to vacsina ludi nevsimne :D
Edit Hello: sry ze sa ti editujem do prispevku ale nedalo mi a musim to sem napisat...
nechapem co je na tom obrazku nepochopitelne lebo jeden nemenovany hrac sa ma opytal ze kde je zaciatok... tak len taka informacia pre tych vo newedia: Zaciatok je tam kde je napisane "You are here" <---- potom to je anglictina... mozete sa pochvalit ze ste sa odnas zasa neco naucili...